Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
AGCO Suomi on markkinajohtaja myös käytetyissä traktoreissa
Traktorit Palvelut

AGCO Suomi on markkinajohtaja myös käytetyissä traktoreissa

Valtran ja Fendtin yhteenlaskettu markkinaosuus Suomessa myytävistä uusista traktoreista on jo pitkään ollut noin 60 prosenttia. Tämä tarkoittaa sitä, että AGCO Suomella on tarjolla myös laaja valikoima käytettyjä traktoreita.

– Keskimäärin valikoimissa on noin 300–400 käytettyä traktoria ja puimuria sekä noin 200 muuta laitetta, kuten kärryjä, kuormaimia, auroja, renkaita tai muuta sellaista. Kaikkiaan vaihtokoneita myydään lähes 2000 vuodessa, kertoo myynnin ja markkinoinnin tuki Jari Jussila.

Vaihtokonevarasto kiertää erittäin hyvin suhteessa kilpailijoihin ja myyntimääriin. Kun asiakas odottaa uutta traktoria, näkyy tuleva vaihtokone jo AGCO Suomen valikoimissa. Jopa puolet vaihtokoneista myydään jo ennen kuin ne vapautuvat edelliseltä asiakkaalta. Lopuistakin traktoreista myydään yli 80 prosenttia parin kuukauden kuluessa.

Netistä tai omalta myyjältä

AGCO Suomen vaihtokonevalikoima on esillä mm. AGCO Suomen ja Valtran nettisivuilla, Nettikoneessa, Mascuksessa ja Torissa. Joskus vanhempia vaihdokkeja myydään Huutokaupat.comissa. Vaihtokoneista ilmoitellaan myös lehdissä ja joskus somessa.

– Vaihtokoneita halutaan esitellä sellaisissa paikoissa ja nettisivuilla, joissa ihmiset muutenkin käyvät. Jos haluaa tietynlaisen vaihtokoneen, kannattaa laittaa vahti päälle, niin saa ilmoituksen, kun sopiva kone tulee myyntiin. Hyvät koneet menevät todella nopeasti, kertoo myynnin tukipalveluiden päällikkö Heikki Suurseppä.

AGCO Suomen vahvuus on koko maan kattava verkosto. Vaihtokonekaupat voi tehdä oman, tutun traktorimyyjän kanssa tai suoraan siellä pisteessä, missä vaihtokone on tarjolla. Lähin myyjä voi myös helposti käydä arvioimassa tulevasta vaihtokoneesta maksettavan hyvityksen. Lisäksi huolloissa voidaan helposti varustella etenkin omien merkkien käytettyjä koneita. AGCO Suomi on luotettava sopimuskumppani.

– Valtrat ja Fendtit ovat erittäin haluttuja käytettyinä, niitä tulee meille paljon vaihdossa. Sampo on puimureista suosituin, mutta puimurikaupassa sesongit ovat tietysti vahvoja, kertoo Suurseppä.

Lue myös nämä