Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Palvelut

Unlimited-studion Petri Loukiala:

Joka neljäs Valtra kulkee Unlimited-studion kautta

Joka neljäs Valtra kulkee Unlimited-studion kautta

Vuonna 2013 perustettu Unlimited-studio on kasvanut suosituksi. Suolahden tehtaan kyljessä toimivassa studiossa traktoreihin asennetaan sellaisia varusteita, joita ei voida asentaa kokoonpanolinjalla. Unlimited-varusteilla on normaali takuu ja niiden tiedot on dokumentoitu varaosapalvelun käyttöön.

Unlimited-studion toiminnasta vastaava Petri Loukiala, miten monta traktoria varustelitte viime vuonna?

– Viime vuonna varustelimme lähes tuhat traktoria, joista kotimaahan meni noin 240 kappaletta. Voi siis sanoa, että lähes joka neljäs kotimaahan toimitettu Valtra kulki Unlimited-studion kautta.

Mitkä olivat suosituimpia varusteita Suomessa?

– Loppuvuodesta teimme paljon Keslan metsäyhdistelmiä: kärrypaketteja, kuormaimia tuppisovitteilla, sähköisiä ohjauksia. Myös alateriä kysyttiin.

Läpi vuoden asensimme paljon myös paneelimajakoita, Hakkapeliittanastarenkaita, oranssia väriä sekä sähköön ja hydrauliikkaan liittyviä asennuksia. Viime vuonna ei tehty traktoreita Puolustusvoimille, kuten edellisinä vuosina.

Miten yhteistyö toimii myyjien ja asiakkaiden kanssa?

– Loistavasti. Yleensä meihin ottaa ensimmäisenä yhteyttä myyjä, jolta asiakas on kysynyt jotain sellaista varustetta, jota ei voida asentaa linjalla. Myöhemmässä vaiheessa me olemme usein suoraan yhteydessä asiakkaaseen, jolloin voidaan sopia aivan tarkasti millaisen asennuksen asiakas haluaa.

Miltä Unlimited-studion tulevaisuus näyttää?

– Kysyntä näyttää kasvavan ja aina uudenlaisia asiakastarpeita nousee esiin. Tulossa on esimerkiksi yhdessä turveurakoitsijoiden kanssa suunniteltu paketti, johon kuuluu syklooni-ilmanpuhdistin, paineilmalaitteet turvepölyn puhdistamiseen ja avonainen akkukotelo.

Lue lisää:

0

Lue myös nämä