Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Palvelut

Service Kit -huoltosarjat

Kaikki huolto-osat samassa paketissa

Kaikki huolto-osat samassa paketissa

Valtran Service Kit -huoltosarjat ovat loistava keksintö, jonka soisi yleistyvän laajemminkin konealalla. Tietyn traktorimallin määräaikaishuollossa tarvittavat suodattimet, tiivisteet ja muut osat on pakattu kätevästi yhteen laatikkoon.

– Service Kit -huoltosarjat ovat mainio asia sekä varaosavaraston, huoltomiehen että asiakkaan kannalta. Huollossa tarvittavia osia ei tarvitse keräillä, lähetellä ja pakkailla erikseen, kun ne alunperin laitetaan samaan pakkaukseen. Tämä säästää aikaa ja logistiikkaa jokaisessa vaiheessa, kertoo Valtran varaosien markkinointipäällikkö Jari Luoma-aho.

Yhdessä Service Kit -huoltosarjassa on muutamia kymmeniä osia. Valtran varaosavarastossa on lähes 200 erilaista huoltosarjaa eri traktorimalleille ja erilaisiin huoltoihin.

Huoltomiesten ja asiakkaiden suosiossa

– Arvioisin, että 75 prosenttia huoltosarjoista menee Valtran merkkihuoltoihin ja 25 prosenttia loppuasiakkaille, jotka huoltavat traktorinsa itse. Service Kit on kummallekin näppärä, kun tarvitsee ottaa mukaan vain yksi laatikko ja vanhat suodattimet voi tuoda siististi pois samassa laatikossa ja muovipusseissa, joihin uudet suodattimet oli pakattu.

Huoltosarja myös auttaa huollon tekijää muistamaan kaikki vaihdettavat osat. Erikseen ostettaessa osa määräaikaishuollossa tarvittavista tiiveistä ja muista osista voi jäädä vaihtamatta. Service Kitin avulla traktori tulee huolletuksi juuri huolto-ohjelman mukaan ja silloin traktori pysyy kunnossa.

Service Kit – kolme etua sinulle

  1. Edullinen
    Noin 10–15 prosenttia halvempi hinta kuin ostamalla osat erikseen
  2. Kätevä ja nopea
    
Ei osien keräilyä eikä pakkaamista
  3. Luotettava
    
Kaikki huollossa tarvittavat osat, mitään ei puutu tai unohdu

Lue myös nämä