Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Koulutuksella kaikki hyöty uudesta traktorista
Ihmiset Palvelut

SmartTouch-asiakaskoulutus

Koulutuksella kaikki hyöty uudesta traktorista

AGCO Suomi järjesti tammikuun puolivälissä jo perinteeksi muodostuneen koulutuksen viime vuonna SmartTouch-traktorin ostaneille asiakkaille. Noin 350 kutsutusta paikalle pääsi 200 henkilöä.

Maanviljelijä Anssi Laamanen Juvalta, mitä mieltä olet AGCO Suomen asiakaskoulutusjärjestelmästä?

– Prosessi lähtee ensimmäisestä käyttäjäkoulutuksesta, jonka antaa traktorimyyjä tai tuotekouluttaja tilalla. Sen jälkeen alkaa itseoppiminen. Kun on jonkun aikaa käyttänyt traktoria, tällainen yhteiskoulutus tulee hyvään tarpeeseen. Oppiminen jatkuu koko ajan ja siihen täytyy olla oma kiinnostus. Eikä haittaa yhtään, jos tuotekouluttaja käy myöhemminkin tilalla, jos on hankkinut esimerkiksi uudenlaisen työkoneen.

Kun on jonkun aikaa käyttänyt traktoria, tällainen yhteiskoulutus tulee hyvään tarpeeseen, toteaa Juvalta koulutukseen tullut maanviljelijä Anssi Laamanen.

Millainen tämä Peurungan koulutus on ollut?

– Tämä on samantapainen kuin aiemmat AGCO Suomen koulutukset, joissa olen ollut. Asiaa tulee paljon ja on todella hyvä, että olen ehtinyt ajaa traktorilla jo noin tuhat tuntia. Myyntijohtaja Matti Kallion yleiskatsaus oli hyvä. Huoltoasioihin olisi voinut perehtyä vaikka enemmänkin traktorin ääressä, sillä ne ovat erittäin tärkeitä traktorin luotettavuudelle. Tuotekouluttaja Pekka Isosävin osuudessa tuli paljon tuttuja ja uusiakin asioita.

Tuotekouluttaja Pekka Isosävin ohjeet videoitiin tarkasti traktorin ohjaamossa ja näytettiin screeneillä.

Mitä teet traktorillasi?

– Tuotamme Juvalla luomumaitoa kolmen maatilan yhteisnavetassa ja meillä on myös koneasema. Lisäksi olen osakkaana maatilalla, joka tuottaa Loviisassa vuohenmaitoa. Tuotan kotimaista ruokaa ja käytän kotimaista traktoria. Valtralla äestän, niitän, ajan säilörehua, kynnän ja kultivoin sekä niitän pientareita. Käytän taakseajolaitetta ja automaattiohjausta aina kun voin, esimerkiksi piennarniitossa ja kyntäessä käytän molempia.

Mitä mieltä olet koulutuksen järjestelyistä?

– Järjestelyt ovat vallan hyvät. Laukaa on keskeisellä paikalla ja talvella ainakin minä ehdin parhaiten osallistua. Kouluttajan ja SmartTouchin näytön videoiminen traktorissa ja näyttäminen ruudulla toimii hyvin. Katsotaan vielä millainen iltaohjelma on.

0

Lue myös nämä