Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Logistiikkakeskus täydessä vauhdissa
Palvelut Valtra World

Logistiikkakeskus täydessä vauhdissa

Suolahden tehtaan uusi, 10 000 neliömetrin logistiikkakeskus otettiin täyteen käyttöön vuodenvaihteessa. Logistiikkakeskus on käsitellyt kaikki kokoonpanolinjalla tarvittavat osat elokuusta alkaen. Vuodenvaihteesta alkaen myös kaikki sivukokoonpanojen osat ovat kulkeneet logistiikkakeskuksen kautta.

Varastoon tulevat ja tuotantoon lähtevät osat käsitellään keskuksessa osittain automaattisesti. SAP-järjestelmä tietää asiakkaan valitsemat varusteet ja opastaa keräilijää valojen avulla löytämään oikeat osat, ottamaan niitä oikean määrän ja laittamaan osat oikeaan paikkaan keräilyvaunussa. Keräilyvaunu seuraa automaattisesti keräilijää.

– Uusi logistiikkakeskus voi käsitellä osia enemmän ja tehokkaammin. Osat puretaan rekoista nyt sisätiloissa mikä parantaa työolosuhteita ja turvaa osien laatua. Myös työturvallisuus parani huomattavasti, kun trukki-liikenne väheni tuotannossa, kertoo logistiikkapäällikkö Tommi Terävä.

Uuteen logistiikkakeskukseen tulee päivittäin noin 1000 kuormalavallista osia. Logistiikkakeskuksen hyllyköt ovat 11 metriä korkeat ja rakennuksen tilavuus on 100 000 kuutiometriä. Osanimikkeitä on noin 10 000.

Lue myös nämä