Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Traktorin omistamisen pitää olla helppoa ja vaivatonta
Palvelut Valtra World

Huolenpitoa paikallisesti ja digitaalisesti

Traktorin omistamisen pitää olla helppoa ja vaivatonta

Valtran jälkimarkkinoinnin ta­voitteena on, että traktorin omistaminen olisi mahdolli­simman helppoa ja vaivaton­ta. Siihen päästään, kun tehdas ja jälleenmyyjä työskentelevät yhteistyössä asiakkaan parhaaksi. Sa­moin korostetaan myynnin, huollon ja varaosien yhteistyötä. Traktoreilla työskennellessä sattuu välillä haave­reita, mutta niiden jälkeen on tärkeintä saada taas pyörät pyörimään mahdollisimman nopeasti.

– Pidämme huolta asentajien osaamisesta ja varaosien saatavuudesta. Asentajat koulutetaan Valtran koulutussuunnitelman mukaan. Uudessa koulutuskeskuksessa koulutetaan useita satoja huoltopäälliköitä ja asentajia vuosittain, kertoo jälkimark­kinoinnin johtaja Jani Rautiainen.

Varaosapalvelut nojaavat keskus­varastoihin Suolahdessa ja Ranskan Enneryssä, lisäksi eri maissa on useita alueellisia varastoja. Jokaisen myyntipisteen käsivarasto on opti­moitu seudulla olevien traktorimal­lien, töiden ja sesonkien mukaan niin, että suurin osa asiakkaista saa tarvitsemansa osan mukaan heti tiskiltä. Varaston ei tarvitse olla iso, kun siinä on juuri eniten tarvitut osat.

Huolto mukana jo tuotekehityksessä

Jälkimarkkinointi on paljon muutakin kuin varaosia ja huoltoa. Huollon asiantuntijat esimerkiksi osallistuvat uusien traktoreiden tuotekehitykseen ja pitävät huolta, että uudet traktorit ovat entisiä luotettavampia ja hel­pompia ylläpitää. Myös palveluiden jatkuva kehittäminen on tärkeää.

Norjalaisia asentajia huoltokoulutuksessa Hirvaskankaan uusissa tiloissa. Huoltoverkoston ammattitaidosta huolehtiminen on yksi jälkimarkkinoinnin avaintehtäviä.

– Connect-­, Care-­ ja Go ­-pal­veluilla haluamme tehdä traktorin omistamisesta helpompaa, huoletto­mampaa ja kustannuksiltaan enna­koitavaa, kertoo Rautiainen.

Connect-­etäseurannan avulla paikallinen huolto voi olla etäyhteydes­sä traktoriin. Care­jatkotakuu aut­taa ennakoimaan kustannuksia jopa viiden vuoden tai 6000 tunnin ajan. Pisimmälle menee Go­-palvelu, joka sisältää määräaikaishuollot. Palve­lupakettien avulla on mahdollista ennakoida tarkasti traktorin käyttö­kustannukset ja pitää traktori aina hyvässä kunnossa.

Valtra Connectin avulla asiakas voi seurata omien traktoreidensa tie­toja. Lisäksi maasta riippuen käytös­sä on esimerkiksi asiakasportaaleja, uutiskirjeitä ja sosiaalisen median kanavia, joiden avulla pidetään yhteyttä asiakkaan, jälleenmyyjien ja tehtaan välillä. Yksi yhteydenpidon muoto on myös tämä Valtra Team -­asiakaslehti sekä sähköisenä että paperisena versiona.

Lue myös nämä