Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Traktorit Tekniikka

Ainutlaatuinen Valtra-lisävaruste jo 20 vuotta

Aires-ilmajousitus myös N-sarjaan

Aires-ilmajousitus myös N-sarjaan

Ilmajousitus on yleinen kuorma- ja henkilöautoissa, mutta Valtra on ollut jo lähes 20 vuoden ajan ainoa traktorinvalmistaja, joka on tarjonnut ilmajousituksen lisävarusteena. Etuakselin Aires-ilmajousitus on ollut aiemmin tarjolla T-sarjassa, mutta nyt se laajenee myös N-sarjaan.

Ilmajousitus reagoi töyssyihin nopeammin kuin hydro-pneumaattinen jousitus. Ilmajousituksen mukana traktoriin asennetaan aina myös paineilmalaitteet, joille on yhä enemmän käyttöä peräkärryjen uusien jarrusäännösten myötä. Ilmajousitus reagoi nopeasti suuriinkin kuorman muutoksiin esimerkiksi etukuormaintöissä eikä pakkanenkaan jäykistä sitä.

Aires-ilmajousitus tulee lisävarusteeksi kevään aikana Stage V-päästötason N174-malliin ja syksyllä N154- ja N134-malleihin. Pienemmissä N-sarjan malleissa tarjolla on perinteinen hydro-pneumaattinen etuakselin jousitus.

Aires-ilmajousitus

  1. Erinomainen etukuormaintöissä ja pakkasella.
  2. Sama koeteltu tekniikka kuin T-sarjassa.
  3. Mukana aina myös paineilmalaitteet.
  4. Yksi ilmatyyny, kaksi iskunvaimenninta.
Lue lisää N-sarjasta

Lue myös nämä