Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Ajovoimanotto myös portaattomassa traktorissa
Traktorit Tekniikka

Ajovoimanotto

Ajovoimanotto myös portaattomassa traktorissa

Ajovoimanotto on vahva varuste metsätöissä, maansiirrossa, vuoristossa, kalkinlevityksessä, turvesuolla ja lietteenlevityksessä. Vaikka rinne olisi jyrkkä tai pinta upottava, antaa ajovoimanotto mekaanisella akselilla vetovoimaa myös perävaunun pyörille. Kun sekä traktorin että perävaunun kaikki pyörät vetävät, yhdistelmä kiipeää melkeinpä vaikka pystysuoraa seinää.

Ajovoiman ulosotto tunnetaan kaikkialla, mutta se on suosittu varuste erityisesti Pohjoismaissa ja varsinkin Suomessa sekä Pohjois-Italiassa. Pohjolassa sitä käytetään isoissa traktoreissa ja raskaissa urakointitöissä. Pohjois-Italiassa ajovoimanotto onc perusvaruste, jota maanviljelijät käyttävät kuljettaessaan lasteja Alppien jyrkillä rinteillä. Vaativassa puutavaran lähikuljetuksessa ajovoimanottoon luotetaan koko Euroopassa. Yhteistä on se, että ajovoimanottoa käytetään, kun tarvitaan keskeytymätöntä vetovoimaa äärimmäisissä olosuhteissa.

Ajovoimanotto on saatavana kaikkiin F-, N- ja T -sarjojen Valtroihin. N- ja T -sarjan Directit ovat ainoita traktoreita, joissa on samassa traktorissa sekä portaaton voimansiirto että ajovoimanotto. Johtavat perävaunuvalmistajat tekevät mekaanisesti vetäviä metsä-, maansiirto- ja levitysvaunuja tilauksesta.

Ground speed PTO can transmit power to the wheels of a trailer with mechanical axle
Vaikka rinne olisi jyrkkä tai pinta upottava, antaa ajovoimanotto mekaanisella akselilla vetovoimaa myös perävaunun pyörille.

  • Suosittu Pohjolassa ja Alpeilla
  • Sopii metsä- ja maatalouteen, maansiirtoon sekä urakointiin
  • Uskomaton vetovoima äärimmäisiin olosuhteisiin
  • Kärryjä saatavissa useilta valmistajilta
  • Saatavana F-, N- ja T -sarjan traktoreihin

     

Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta

Lue myös nämä