Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Automaattiohjaus uudistui
Tekniikka

Valtran Auto-Guide on nyt Valtra Guide

Automaattiohjaus uudistui

Valtra Guide -automaattiohjauksen hallinta uudistui täysin alkusyksystä. Kun kuljettajan piti aiemmin liikkua karttanäkymän ja asetusten välillä, nyt asetukset löytyvät heti karttanäkymästä. Asetukset saa näkymään näytön reunoilla olevista kuvakkeista tai napauttamalla kerran ruutua. Nyt siis kaikki muutokset ja tarkistukset voi tehdä poistumatta karttanäkymästä. Pellon valinta ja ajolinjojen luominen on tehty helpoksi. Ajolinjat, esteet ja merkinnät säilyvät muistissa seuraavia työvaiheita varten.

Uusi Valtra Guide asennetaan automaattisesti kaikkiin SmartTouch-kosketusnäytöllä ja automaattiohjauksella varustettuihin traktoreihin, kun ne käyvät merkkihuollossa.

Päivitys mahdollistaa myös paljon muita uudistuksia tulevaisuudessa. Esimerkkinä Isobus AUX -ohjain, joka mahdollistaa Isobus-työkoneiden toimintojen ohjelmoimisen haluamalleen fyysiselle näppäimelle tai vivulle, jolloin Valtra Guiden karttanäkymää ei tarvitse sulkea silloinkaan, kun ohjaa Isobus-työkonetta.

www.valtra.fi

SmartTouch Valtra Guide screen

  • Täysin uusi Valtra Guide korvaa Auto-Guiden
  • Ei enää pomppimista välilehdeltä toiselle
  • Kaksi napautusta ja pyyhkäisy muuttuvat yhdeksi napautukseksi
  • Paljon uusia ominaisuuksia tulevaisuudessa
  • Sama käyttölogiikka kuin ennen, mutta vielä helpompana

Lue myös nämä