Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Tekniikka

Versu-vaihteisto

Powershift Revolution

Powershift Revolution

Neljännen sukupolven T- ja N -sarjoihin tarjolla oleva Versu-vaihteisto on mullistanut traktoreiden voimansiirrot. Versussa yhdistyy powershiftin valtava vetoteho ja portaattoman vaihteiston helppokäyttöisyys.

  1. Kuormantunteva hydrauliikka tuottaa jopa 200 litraa minuutissa.
  2. Erilliset öljyt hydrauliikassa ja vaihteistossa.
  3. ASR optimoi luiston kaikissa oloissa (lisävaruste).
  4. 30 nopeutta eteen ja taakse, viisi pikavaihdetta.

Aluksi kuljettaja valitsee joko automaattisen tai manuaaliajotavan. Automaattisella ajotavalla Versu-traktoria ajetaan kuten portaatonta: nopeutta säädetään ajopolkimella ja traktori huolehtii vaihteista. Kytkintä tarvitaan vain traktoria käynnistettäessä.

Hydraulic Assistant -toiminto lisää tarvittaessa moottorin kierroksia, kun esimerkiksi etukuormain tarvitsee paljon hydrauliikan tuottoa, mutta automatiikka pitää silti ajonopeuden vakiona. Hillhold auttaa mäkistarteissa raskaallakin kuormalla.

Etsi lähin Valtra-myyjäsi tästä!

Lue lisää:

0
Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta

Lue myös nämä