Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
SmartGlass auttaa etukuormaintöissä
Tekniikka Valtra World

SmartGlass auttaa etukuormaintöissä

SmartGlass-tuulilasinäyttö on saanut kehuja käyttötesteissä. Erityisen paljon apua SmartGlassista on ollut etukuormaintöissä, mutta sitä on kiitetty myös siirtoajossa ja peltotöissä, koska kuljettajan ei tarvitse laskea välillä katsettaan mittaristoon. Käyttäjä voi itse valita mitä tietoja haluaa esitettäväksi SmartGlassin kahdella info-rivillä.

– SmartGlassin näyttö on sopivan alhaalla, että se ei häiritse, jos sitä ei tarvitse, mutta halutessaan tiedot näkee paljon helpommin kuin mittaristosta. Ei tarvitse irrottaa katsetta työtehtävästä, sanoo emolehmätilallinen Jarno Halinen.

Etukuormaintöissä SmartGlass voi näyttää esimerkiksi lastin painon, kauhan kulman, kauhan korkeuden ja tähän mennessä lastatun tavaran yhteenlasketun painon. Tieajossa SmartGlass voi näyttää esimerkiksi kellon, ajonopeuden tai ulkolämpötilan. Käytettäessä voimanulosotolla työkonetta traktorin seisoessa ei kuljettajan tarvitse välillä kiivetä ohjaamoon katsomaan mittaristoa, vaan hän voi vilkaista tärkeimmät tiedot jo traktorin ovelta. SmartGlass kertoo käyttäjälle myös kun puhelin kytkeytyy bluetoothilla traktorin radioon ja ilmoittaa tulevasta puhelusta. Traktoria käynnistettäessä näyttö muistuttaa koneen käyttötunneista.

– SmartGlass on parhaimmillaan etukuormaintöissä ja kuormainvaa´an kanssa. Näytöstä voi seurata paljonko on lastannut kuivalantaa levitysvaunuun, annostellut rehua tai lunta auratessa voi laittaa auran kulman takaisin sopivaksi sen jälkeen, kun on työntänyt lunta penkalle.

Lue myös nämä