Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Toinen näyttö SmartTouchin rinnalle
Tekniikka

SmartTouch Extend

Toinen näyttö SmartTouchin rinnalle

SmartTouch Extend antaa SmartTouch-traktoreissa mahdollisuuden pitää yhtä aikaa näkyvissä esimerkiksi Isobus-työkonehallinnan näkymää yhdessä näytössä ja Valtra Guide -automaattiohjausta toisessa näytössä.

SmartTouch Extendin kautta ValtraGuide on käytettävissä G-, N- ja T-sarjan Active-malleissa sekä N- ja T HiTech -malleissa.

Jotkut traktorinajajat pitävät siitä, että ohjaamossa on vain yksi näyttö, jonka voi esimerkiksi jakaa neljään pienempään ruutuun eli ajonäyttöön, jota voi muokata pyyhkäisemällä näyttöä sormella. Toiset taas haluavat käyttää Isobus aux -toimintoa, jonka avulla Isobus-työkonetta voi ohjata traktorin omilla fyysisillä, ohjelmoitavilla painikkeilla kuten joystickillä tai muistinapeilla. Kolmannet taas pitävät siitä, että esimerkiksi Isobus ja Valtra Guide ovat koko ajan näkyvissä omilla näytöillään.

SmartTouch Extend on saatavana lisänäytöksi G-sarjan Versu-malleihin, N4- ja T4 -sarjojen Versu- ja Direct -malleihin sekä S4-malleihin. Extend-lisänäytön saa sekä tehtaalta että jälkiasennettuna G-, N- ja T-sarjoihin. S-sarjaan se on saatavana vain uusiin traktoreihin suoraan tehtaalta.

Valtra S394 interior screens

Tietoja näytöstä:

  • Yhdeksän tuumaa
  • Värillinen kosketusnäyttö
  • SmartTouch-traktoreissa lisänäyttö
  • N- ja T-sarjojen HiTech- ja Active -traktoreissa sekä G-sarjan Activessa ainoa näyttö
  • Kestää hyvin kylmää, kuumaa, tärinää ja kovia olosuhteita

Lue myös nämä