Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
TwinTrac-taakseajolaite säästää tutkitusti aikaa ja rahaa
Tekniikka

TwinTrac-taakseajolaite säästää tutkitusti aikaa ja rahaa

TwinTrac-taakseajolaite säästää sekä aikaa että rahaa. Esimerkiksi TTS:n tekemän tutkimuksen mukaan niitossa kului 12 prosenttia vähemmän aikaa ja 11 prosenttia vähemmän polttoainetta kuin ajettaessa eteenpäin. Lisäksi työn jälki oli parempi paremman näkyvyyden ansiosta eikä kuljettajan tarvinnut kurkkia olkansa yli työskennellessään.

Valtra on ainoa traktorinvalmistaja, joka tarjoaa TwinTrac-taakseajolaitteen tehdasasenteisena lisävarusteena. Esimerkiksi metsätöissä ja haketuksessa TwinTracin lisäksi kannattaa valita Skyview-katto. TwinTrac-ohjaamossa on ratti ja polkimet ohjaamon takaosassa, muut hallintalaitteet kääntyvät penkin ja kyynärnojan mukana.

TwinTrac on erinomainen apu esimerkiksi metsäurakoinnissa, jyrsinnässä, haketuksessa, niitossa, lumen linkouksessa, katujen harjauksessa sekä hedelmien, kasvisten ja esimerkiksi oliivien viljelyssä.

Valtra TwinTrac saves time and money

  1. Parempi näkyvyys työkoneelle.
  2. Työkone on lähellä kuljettajaa traktorin takapään tehokkaassa nostolaitteessa.
  3. Tutkitusti nopeampi ja edullisempi tapa työskennellä.
  4. Saatavana N-, T- ja S -sarjan traktoreihin 105–405 hevosvoimaa.

Katso video Valtra TwinTrac:ista (englanniksi)

Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta Lue lisää S-sarjasta Lue lisää TwinTracista

Lue myös nämä