Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Uusi älynäyttö on helposti näkyvissä
Traktorit Tekniikka

Innovation: A-pilarin älynäyttö

Uusi älynäyttö on helposti näkyvissä

N- ja T -sarjan viidennen sukupolven kuljettajalle näkyvimpänä uutuutena on A-pilarin näyttö, jossa kaikki tärkeimmät tiedot ovat hyvin näkyvissä selkeästi ja väreissä.

Uusi älynäyttö korvaa perinteisen ratin takana sijaitsevan mittariston. Samalla koko ohjaamon etuosa uudistuu täysin. Näytön yläreunassa näkyvät aina tietyt vakiotiedot, kuten nopeus, kello ja moottorin kierrokset. Alempaan ruutuun käyttäjä saa näkyviin traktorin ja työkoneen hallintaan tarvittavat tiedot – juuri haluamassaan muodossa – ja ne tiedot joita kulloinkin tarvitaan.

Saman näytön avulla HiTech- ja Active -malleissa tehdään myös kaikki moottorin, hydrauliikan ja voimansiirron asetukset. Näyttö kertoo asetukset ja vaiheet selvästi, joten traktorista saa nyt paljon enemmän irti.

Valtra A pillar smart display descriptions of the functions

  1. Näytön kirkkaus säätyy valaistuksen mukaan ja pimeäajoon se on himmennettävissä kokonaan, perustietoja lukuunottamatta.
  2. Yläosan LCD-näytöllä näkyvät nopeudet, lämpötilat, nestemäärät ja kellonaika.
  3. Älynäyttöä hallitaan ohjauspylvään oikealla puolella olevalla helppokäyttöisellä ohjaimella.
  4. Keskellä ja alhaalla olevissa LED-näytöissä näkyvät merkki- ja varoitusvalot.
  5. Keskellä olevalta isolta TFT-näytöltä kuljettaja voi seurata traktorin ja työkoneen toimintaa haluamallaan tavalla.
Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta

Lue myös nämä