Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Uusi turboahdin ja hydraulinen venttiilinvälysten säätö
Tekniikka

Nopeampi vaste ja pienempi polttoaineenkulutus

Uusi turboahdin ja hydraulinen venttiilinvälysten säätö

Valtran N-, T- ja S -sarjat saavat Stage V -pakokaasumääräysten mukaiset uudistuneet moottorit. Jo AGCO Powerin Stage IV -moottorit olivat hyvin moderneja, joten uudet määräykset voidaan saavuttaa kohtalaisen pienillä muutoksilla. Uudistuksessa moottoreihin tulee hydraulinen venttiilivälysten säätö, kokonaan uusi ohjelmisto ja osaan moottoreista uudet turboahtimet.

Hydraulinen venttiilinvälysten säätö

Hydraulinen venttiilinvälysten säätö pitää venttiilien välykset aina oikeina. Tämä pitää moottorin suorituskyvyn aina optimaalisena ja säästää siksi polttoainetta ja jatkaa moottorin elinikää.

Hydraulinen venttiilinvälysten säätö pitää venttiilien välykset aina oikeina.

Suurin säästö tulee kuitenkin nopeammista huolloista. Aiemmin kesti traktorimallista ja varusteista riippuen useita tunteja purkaa komponentit moottorin päältä ennen venttiilikannen irrottamista. Kun tätä eri tarvitse enää tehdä, säästyy sekä aikaa että kustannuksia.

Uusi ohjelmisto

Stage V -päästövaihetta varten AGCO Powerin moottoreiden ohjelmisto uudistettiin täysin. Uusi moottoriohjaus optimoi moottorin toimintaa ja polttoaineenkulutusta. Erityisesti uusi ohjelmisto näkyy moottorin nopeampana reagointina kuormitusmuutoksiin.

Entistä taloudellisempi

AGCO Powerin Linnavuoren tehtaalla valmistettavissa Stage V -moottoreissa on uusi imusarja ja joissakin malleissa myös uusi turboahdin. Muutokset vastaavat uusiin päästömääräyksiin ja samalla vähentävät polttoaineenkulutusta jopa 3 prosenttia.

0
Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta Lue lisää S-sarjasta

Lue myös nämä