Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Tekniikka

Korkeammalle, vahvemmin, mukavammin

Valtran uudet G-sarjan etukuormaimet

Valtran uudet G-sarjan etukuormaimet

Valtran uudet G-sarjan etukuormaimet nostavat aiempaa isompia kuormia aiempaa korkeammalle ja ovat entistä mukavampia käyttää. Valtra-kuormaimet asennetaan traktoriin jo kokoonpanolinjalla. Tehtaalla kuivassa ja valoisassa oikeaan momenttiin kiristetty kuormainsovite saa suojakseen saman maalin kuin traktorin runkokin. Valtra-kuormaimet on suunniteltu juuri Valtroihin sopiviksi. Noin kolmannekseen Suolahdessa valmistettavista traktoreista asennetaan etukuormain jo tehtaalla.

  1. Sovitteet on räätälöity Valtran runkoon sopiviksi eivätkä ne siksi rajoita kääntösädettä. Supervahvoissa valurautaisissa sovitteissa on useita kiinnityspisteitä, jotka jakavat kuormaimeen kohdistuvat voimat tasaisesti runkoon. Sovitteet on muotoiltu niin, etteivät ne häiritse esimerkiksi polttoainesuodatinten vaihtamista.
  2. Hydrauliikkaletkut ovat piilossa aisojen sisällä. Näkyvissä olevien letkujen suojana on nyt kangaspunos, joka suojaa letkuja rikkoutumiselta.
  3. Aisat on muotoilu aiempaa kaarevimmiksi, jolloin ne haittaavat vähemmän näkyvyyttä eteen ja alas. Robottihitsatut aisat käyvät läpi 12-kohtaisen pulverimaalaus­prosessin. Aisan päissä ja taitteessa käytetään valettuja ja karkaistuja osia.
  4. SmartTouch-kyynärnojan erillisellä joy­tickillä voit hallita etukuormainta helposti ja tarkasti. Live 3rd -toiminnolla joystickin päässä voit hallita yhtä kuormaimen toimintoa analogisesti, eli saat sitä enemmän öljyn virtausta mitä voimakkaammin liikutat vipua.
  5. Lock & Go -pikakiinnityksen ja tukijalkojen ansiosta irrotat tai kiinnität kuormaimen alle minuutissa. Kuormain seisoo jalkojen varassa itsekseen. Irrottamiseen tai kytke­miseen ei tarvita työkaluja. Järjestelmässä ei ole irtonaisia osia, jotka voisivat kadota.
  6. Poikittaispalkki on sijoitettu aiempaa alemmas ja sitä on kallistettu 15 astetta, mikä parantaa näkyvyyttä. SoftDrive-vaimennus ja hydrauliikka ovat suojassa palkin sisällä.

Tutustu tarkemmin mallistoomme:

Etsi lähin Valtra-myyjäsi tästä

Lue myös nämä