Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
A-sarjaan paljon uusia ominaisuuksia
Traktorit Tekniikka

Powershift, ohjaamojousitus ja uudistetut hallintalaitteet

A-sarjaan paljon uusia ominaisuuksia

Neljännen sukupolven A-sarja ei ole vielä iällä pilattu, mutta siihen julkaistaan jo nyt suuri määrä uusia ominaisuuksia. Uusilla ominaisuuksilla vastataan asiakkaiden toiveisiin. Niiden myötä A-sarjasta tulee entistä monipuolisempi, tehokkaampi ja mukavampi työkalu erilaisiin töihin.

Aloitetaan pääasiasta: A104- ja A114-mallit ovat nyt saatavilla pikavaihteilla. 16+16R -vaihteistossa on neljä aluetta ja niissä kussakin neljä pikavaihdetta. Peltonopeuksille 4–12 km/h osuu yhteensä kuusi vaihdetta. Vaihteistoa käytetään ergonomisesti oikealla kädellä keinukytkimillä. Kytkinpoljinta tarvitaan hyvin harvoin, lähinnä käynnistettäessä ja liikutettaessa traktoria hyvin tarkasti esimerkiksi työkoneita kytkettäessä.

Uusi HiTech 4 -vaihteisto ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto. Perinteinen 12+12R -perusvoimansiirto säilyy yhä vaihtoehtona, samoin sen ryömintävaihteistolla varustettu versio 24+24R.

Valtra A Series HiTech4 ControlGrip LoaderControl
Vaihteiston käyttö on helppoa ergonomisella kahvalla ja sen keinukytkimillä.

Myös uudesta HiTech 4 -vaihteistosta on saatavana ns. superryömintävaihteisto 32+32R, joka mahdollistaa työskentelyn jopa 100 metrin tuntinopeudella – tai paremminkin hitaudella.

Lisää suorituskykyä

Uudella A-sarjalla saa entistä enemmän aikaan samassa ajassa.

A104- ja A114 HiTech 4 -malleissa on moottoreina nelisylinteriset 4,4 litran AGCO Power AWFC -moottorit. Tehoa niissä on 100 ja 110 hevosvoimaa. Ne täyttävät päästöluokan Stage IV -määräykset SCR-tekniikalla, joka säästää polttoaine- ja huoltokustannuksissa.

Kaikkiin A104- ja A114 -malleihin voidaan nyt asentaa myös etuvoimanotto ja etunostolaite Suolahden tehtaan Unlimited-studiossa. Etunostolaite ja etuvoimanotto avaavat A-sarjalle uusia mahdollisuuksia, kuten monissa maissa suositun etuniittokoneen käytön.

Valtra A Series HiTech4 front linkage and front PTO
Uusi A-sarja voidaan varustella Unlimited-studiossa myös etunostolaitteella tai etuvoimanotolla.

Lisää mukavuutta

Uudella A-sarjalla työskentely on entistäkin mukavampaa.

HiTech 4 -mallit voidaan varustaa mekaanisella ohjaamojousituksella. Jousitusta vakauttaa kaksi Panhard-tankoa.

Valtra A Series HiTech4 cab suspension
Mekaaninen ohjaamojousitus on säädettävä ja vakautettu kahdella Panhard-tangolla.

Uusi mittaristo helpottaa kaikkea työskentelyä. Digitaaliseen näyttöön saa näkyviin haluamansa tiedot ja kirkas näyttö näkyy hyvin kovassakin auringonpaisteessa.

Valtra A Series HiTech4 Dashboard
Uusi mittaristo on selkeä ja sen kirkkaus riittää kovassakin auringonpaisteessa.

HiTech 4 -mallien etukuormaimen sähköinen hallinta on uusi ja entistä selväpiirteisempi. Uiva asento löytyy nyt myös työlaitteen kallistukselle. Kuormaimen aktivointi, SoftDrive ja mahdollinen hydraulinen työlaitteen kiinnitys löytyvät kaikki kyynärnojasta.

Valtra A Series HiTech4 Loader close-up
HiTech 4:n etukuormaimen hallinta tekee lastaamisesta tehokasta ja helppoa.

Heti saatavilla

Ja parasta kaikessa, uudet mallit ovat heti saatavilla. A104- ja A114 HiTech 4 -mallien sarjatuotanto alkoi samaan aikaan, kun ne esiteltiin ensimmäistä kertaa Lamma-näyttelyssä Iso-Britanniassa 8. tammikuuta. Kevään ja kesän aikana koeajotraktoreita pitäisi löytyä jo jokaisesta maasta ja useimmista myyntipisteistä.

Valtra A-sarja
Malli Moottori Teho (hv) Teho (kW) Vääntö (Nm)
A104 44 AWFC 100 75 410
A114 44 AWFC 110 82 417
Voimansiirtovaihtoehdot
12+12R 16+16R
24+24R ryömintävaihteisto 32+32R ryömintävaihteisto

 

Machine of the year 2019

A-sarjan HiTech 4 -malleille Machine of the Year -palkinto alle 150 hevosvoimaisissa.

 

Uusia ominaisuuksia myös N-, T- ja S -sarjoihin

Valtra S Series Colour Options Uuden S-sarjan saa nyt tehtaalta useina eri värivaihtoehtoina.

A-sarjan pikavaihdemallien lisäksi Valtra esitteli myös liudan muita uusia ominaisuuksia eri mallisarjoihin.

T- ja N -sarjojen uudet versiot tunnistaa parhaiten pakoputkista, jotka muuttuivat samalla, kun Stage V -päästömääräykset tulivat voimaan. Uusi pakoputki on kapeampi ja sallii paremman näkyvyyden ohjaamosta. Muista moottorin uudistuksista voit lukea lisää tästä.

Valtra T Series Stage5 Studio Uudet T- ja N -sarjan mallit tunnistaa entistä kapeammasta pakoputkesta, joka parantaa näkyvyyttä etuoikealle.

Uudistunut S-sarja puolestaan sai samanlaiset takavalot kuin muissa mallisarjoissa. Jääkiekkomailan muotoiset LED-takavalot ovat olleet neljännen sukupolven Valtrojen tuntomerkki jo T4-sarjan lanseerauksesta vuonna 2014 lähtien. Samalla uusittiin sisäänkäynti entistä helpommaksi. Alunperin S-sarjaa sai tehtaalta vain punaisena ja sen jälkeen mustana. Nyt S-sarjaa alkaa saada mustana, punaisena tai valkoisena.

Valtra S Series Stage5 Studio tail lights S-sarja sai uudistuksessa samanlaiset LED-takavalot kuin muissakin neljännen sukupolven Valtroissa.

Valtra S Series Stage5 easy access Sisäänkäynti S-sarjaan on nyt entistä helpompi ja pikkutavaroille on lisää säilytystilaa.

Lisää älyä

N-, T- ja S -sarjojen SmartTouch-malleihin on nyt mahdollista liittää toinen näyttö kyynärnojan näytön lisäksi. Toista näyttöä voidaan käyttää Isobus-työkoneiden tai ulkoisen kameran näyttönä. Stage V -vaiheen moottoreilla varustettuihin N- ja T -sarjojen HiTech- ja Active -malleihin voi myös liittää saman näytön ja ottaa sen avulla käyttöön täsmäviljelyominaisuuksia kuten Auto­Guide-automaattiohjauksen ja Isobus-hallinnan.

Valtra HiTech Active Second Terminal Nyt myös N- ja T -sarjojen HiTech- ja Active -malleihin saa vastaavan näytön kuin SmartTouch-malleihin. Näytön avulla saa käyttöön täsmäviljelyominaisuuksia, kuten AutoGuide-automaattiohjauksen.

Myös helppokäyttöinen ja monipuolinen SmartTouch-kyynärnoja on osoittautunut erittäin suosituksi. Lisäksi noin 40 prosentissa SmartTouch-traktoreista on automaattiohjaus tehtaalta lähtiessä.

Sekä olemassa oleviin että uusiin traktoreihin tulee uusia täsmäviljelyominaisuuksia, kun määränsäätö (Variable Rate Contol) ja tehtävänhallinta (Task Doc) tulevat käyttöön SmartTouch-näytöllä varustetuissa traktoreissa. Jo ennestään näissä traktoreissa on ollut mahdollisuus työkoneen työleveyden automaattiseen hallintaan (Section Control).

Lue lisää A-sarjasta Lue lisää N-sarjasta Lue lisää T-sarjasta Lue lisää S-sarjasta

Lue myös nämä