Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
G-sarja voitti Tractor of the Year -palkinnon
Traktorit

G-sarja voitti Tractor of the Year -palkinnon

Tractor of the Year -kilpailun jury valitsi Valtran G135 Versu -traktorin Vuoden traktoriksi yleistraktorien sarjassa. Juryn mielestä G135 Versu tarjoaa parhaat ominaisuudet omassa luokassaan.

Syksyllä 2020 esitelty G-sarja tuo isompien traktorien edistyneet ominaisuudet 105–135 hevosvoiman kokoluokkaan. Versu-mallissa on pikavaihdevaihteisto ja helppokäyttöinen SmartTouch-hallintakyynärnoja. G-sarjan traktori on suunniteltu maatilan yleistraktoriksi ja se sopii erityisen hyvin etukuormaintyöhön. G-sarjassa on myös paljon sellaisia täsmäviljelyominaisuuksia, jotka ovat perinteisesti olleet saatavilla vain selvästi isompiin traktoreihin.

Tractor of the Year on alan arvostetuin kilpailu. Sen juryssa on 27 eurooppalaista traktorialan journalistia, yksi kustakin Euroopan maasta. Kilpailun periaatteisiin kuuluu, että juryn jäsenillä on mahdollisuus koeajaa finalistit oikeissa peltotöissä. Käytössä on nykyisin neljä palkintokategoriaa: Tractor of the Year, Best Utility ja Best Specialized sekä Sustainable Tractor of the Year. Best Utility -sarjassa kilpailevat yli 70-hevosvoimaiset nelisylinteriset yleistraktorit.

The new Valtra G135 Versu has been awarded the title Tractor of the Year 2021 Best Utility

Lue lisää Valtra G-sarjan traktoreista tästä

Lue myös nämä