Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
”Starcot ei väpätä ajossa ja ne on helppo lopsauttaa paikoilleen”
Traktorit Ihmiset

Karjatilallinen Jarno Halinen

”Starcot ei väpätä ajossa ja ne on helppo lopsauttaa paikoilleen”

Laukaassa emolehmätilaa pitävä Jarno Halinen on ajanut Starcon paripyörillä kaksi kautta. Traktorina on ollut N174 Versu SmartTouch. Sisemmät renkaat ovat edessä Mitaksen AC85:t ja takana SST:t, ulompina kaikissa kulmissa on Mitaksen AC85:t. Eturenkaat ovat kokoa 540R65/28 ja takaset 650R65/38. Traktoriin tulee vuodessa noin 1000 tuntia, joista noin 200 paripyörillä.

– Starcon paripyörillä ja perinteisillä on todella iso ero. Starcot napsahtavat heti suoraan eivätkä ne väpätä vauhdissa. Niiden suositusnopeus on kai jotain 40–45 km/h, mutta olen ajanut 57 km/h ja renkaat ovat toimineet hyvin, kertoo Halinen.

Starcon paripyörät on huomattavasti nopeampi sekä laittaa kiinni että ottaa pois.

– 10 minuutissa otat koko sarjan pois. Vanteet eivät pure kiinni, vaan lähtevät hyvin irti eikä niitä tarvitse vääntää tunkilla. Kiinni ne saa reilusti alle puolessa tunnissa. Renkaat lopsahtavat paikoilleen helposti eikä tarvitse sihtailla ovatko ne suorassa.

Emolehmätilallinen Jarno Halinen on käyttänyt Starcon paripyöriä esimerkiksi äestyksessä, lannanlevityksessä ja kylvössä.
Emolehmätilallinen Jarno Halinen on käyttänyt Starcon paripyöriä esimerkiksi äestyksessä, lannanlevityksessä ja kylvössä.

Paripyöriä tulee käytettyä enemmän, kun niiden vaihto on helppoa. Toisaalta ne on myös helpompi ottaa pois esimerkiksi tieajoa varten.

Halinen kehuu myös Starcon työn laatua. Kiinnitysvälineitä on säilytetty ulkona kaksi vuotta eikä niissä näy ruostetta. Samoin vanteissa kiinni olevat nupit näyttävät suunnilleen samoilta kuin uutena.

Paripyörät saatavilla AGCO Suomen myymälöistä

Lue myös nämä