Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Traktorit

Valtra Connect yhdistää traktorin, omistajan ja huollon

Valtra Connect yhdistää traktorin, omistajan ja huollon

Valtra Connectin avulla voit seurata etänä 56 erilaista tietoa traktoristasi, esimerkiksi polttoaine- ja AdBlue -tankkien tilanteen, tuntimäärän seuraavaan huoltoon, työaikaa ja polttoaineenkulutusta. Näet myös kartalla ajetun reitin. Näiden lisäksi paikallinen Valtra-huolto näkee traktorista 98 muuta tietoa. Jos traktori esimerkiksi lähettää vikakoodin, saa huoltomies siitä heti hälytyksen. Vianselvitystyökalulla huolto näkee koodia edeltäneet tapahtumat ja voi monissa tapauksissa jopa korjata vian tai kuitata vikakoodin pois etänä.

– Järjestelmään kirjaudutaan ja sitä voi käyttää internetissä, mutta lisäksi tarjolla on helppokäyttöinen sovellus. Järjestelmässä on jo paljon toiminnallisuuksia, mutta kehitämme niitä koko ajan lisää, kertoo markkinointipäällikkö Olli Honkamäki.

Järjestelmä on vakiona kaikissa vuoden 2018 N- ja T -sarjan Versuissa ja Directeissä. Jälkiasenteisena sen voi kytkeä N- ja T -sarjan koneisiin kolmossarjasta alkaen.

– Uuden traktorin omistaja menee sivulle www.valtraconnect.com ja kirjautuu järjestelmään ilmoittamalla koneensa tiedot. Jos asiakas antaa huollolle luvan seurata koneen tietoja, niin huolto kuittaa kirjautumisen. Käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

Valtra Connect

  • Otettavissa heti käyttöön kaikissa vuoden 2018 SmartTouch-traktoreissa
  • Jälkiasenteisena vanhempiin N- ja T -sarjan traktoreihin kolmossarjasta alkaen
  • Omistaja näkee traktorin perus­tiedot etänä
  • Huolto näkee huoltoon liittyvät tiedot etänä
  • Palvelussa on vuosimaksu
  • Toimii nyt Pohjoismaissa, laajenee vaiheittain Eurooppaan 2018

Lue myös nämä