Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Varustepaketit auttavat räätälöimään traktorisi
Traktorit

Varustepaketit auttavat räätälöimään traktorisi

Valitseminen miljoonista erilaisista vaihtoehdoista on mukavaa – mutta se voi olla myös vaikeaa. Valtra on jo vuosikymmenten ajan tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä itselleen mieluisa traktori, jopa väriä myöten. Erilaisia lisä- ja valinnaisvarustevaihtoehtoja on kymmeniä ja jopa satoja, niiden yhdistelmiä miljoonia.

Täysin vapaa valinta pitkästä varusteluettelosta voi kuitenkin olla vaikeaa. Entä jos otan tuon varusteen, niin vaikuttaako se johonkin toiseen varusteeseen? Unohdanko jonkun olennaisen varusteen? Entä pitäisikö valita jokin tietty varuste vaikken sitä itse tarvitsekaan, mutta koska se saattaa vaikuttaa traktorin jälleenmyyntiarvoon?

Valtra ja jälleenmyyjät haluavat nyt auttaa asiakkaita traktorin varustelussa. Asiakkaalla on edelleen täysi valinnanvapaus, mutta varustelun pohjaksi voi halutessaan valita sopivan varustepaketin. Varustepaketit ovat:

Perustaso

Perustaso ei selityksiä kaipaa eikä sitä ehkä voi edes paketiksi nimittää. Perustason traktori on valmis erilaisiin töihin, mutta sitä ei ole erityisesti varusteltu mihinkään tehtävään.

Comfort

Comfort-taso tarkoittaa traktorimallista ja maasta riippuen esimerkiksi ohjaamojousitusta, lisävaloja, parempaa istuinta, etuakselin jousitusta ja tasokkaampaa hallintakyynärnojaa. Varustepaketti nostaa traktorin käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle perustraktoriin verrattuna.

Valtra N174 cowshed female driver cabin

Technology

Technology-taso sisältää kaikki Comfort-tason ominaisuudet, mutta lisäksi täsmäviljelyominaisuuksia, kuten Valtra Guide -automaattiohjauksen, Isobus-työkoneenhallinnan sekä mallista riippuen myös ASR-luistonhallinnan. Mukavuuden lisäksi Technology-paketti mahdollistaa kehittyneiden Isobus-työkoneiden ja automaattiohjauksen käyttämisen. Nämä ominaisuudet tulevat olemaan ratkaisevia muutaman vuoden päästä, kun etsitään käytetylle traktorille uutta omistajaa.

Valtra S-series cultivating

Technology Pro

Technology Pro -taso sisältää kaikki Comfort- ja Technology -tasojen varusteet, mutta lisäksi esimerkiksi Wayline Assistant -ominaisuuden automaattiohjaukseen, Task Doc Pro -tehtävänhallinnan, SmartTouch Extend -lisänäytön ja asiakkaan valitseman täsmäviljelyominaisuuden. Technology Pro -paketti mahdollistaa täysipainoisen ja tehokkaan täsmäviljelyn, joka säästää tuotantopanoksia, aikaa ja polttoainetta.

Smart Farming ohjaamo ja Tecnology Pro tason varustelu

Valtra T-series fertilizer sprayer with technology pro package

Varustepaketit eivät mitenkään rajoita traktorin muiden lisä- ja valinnaisvarusteiden valintaa. Esimerkiksi Comfort- tai Technology -tason traktoriin voi valita vapaasti mieleisensä etukuormaimen. Kokoonpanolinjalla asennetun varustepaketin lisäksi traktoriin voidaan rakentaa Unlimited-studiossa mitä tahansa ominaisuuksia, jotka ovat tieliikennelain ja fysiikan lakien mukaan mahdollisia. Tehtaan yhteydessä, mutta kokoonpanon jälkeen sijaitsevassa Unlimited-studiossa todellakin vain taivas on traktorin varustelun rajana.

Parasta kaikessa on se, että varustepaketit ovat edullisempia kuin samat varusteet yksitellen ostettuina. Traktorimallista ja varusteista riippuen traktorinostaja voi saada valmiista varustepaketista jopa tuhansien eurojen edun. Paketit on suunniteltu ja valmisteltu jo tehtaalla, niiden asentaminen on helppoa ja myös jälleenmyyjät sekä huolto tietävät millaisesta kokonaisuudesta on kyse. Lisäksi vakioidulla varustepaketilla varustetun traktorin toimitusaika on usein lyhyempi kuin täysin räätälöidyn – itse asiassa sopiva traktori voi löytyä jopa jälleenmyyjän tai maahantuojan varastosta valmiina. Nyt todellakin kannattaa kysyä tarjous itselle sopivasta traktorista.

Tutustu Valtran älykkään maanviljelyn teknologioihin Ota yhteys lähimpään myyjääsi ja kysy koeajomahdollisuutta

Lue myös nämä