Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
8000 neliön logistiikkakeskus Suolahteen
Palvelut Valtra World

8000 neliön logistiikkakeskus Suolahteen

Valtran Suolahden tehtaalle rakennetaan 8000 neliömetrin ja yli 100 000 kuutiometrin kokoinen logistiikkakeskus. Uusi rakennus tulee alueelle, jossa aiemmin varastoitiin kuljetusta odotavia traktoreita.

Uudessa rakennuksessa otetaan vastaan tehtaalla tarvittavat osat, varastoidaan ne, keräillään ja lähetetään kokoonpanolinjalle. Varastosta toimitetaan kokoonpanoon juuri kyseisessä traktorissa tarvittavat osat, riippuen esimerkiksi asiakkaan tilaamista lisä- ja valinnaisvarusteista sekä maakohtaisista varusteista.

Uusi logistiikkakeskus tarvitaan, koska uusien tuotteiden myötä tuotannossa tarvittavien osanimikkeiden määrä kasvaa. Lisäksi toiminta tehostuu, kun useista pienistä varastoista siirrytään yhteen isoon. Säästöä syntyy, kun Valtran ei tarvitse enää vuokrata suuria varastotiloja ulkopuolisilta toimijoilta. Turvallisuus puolestaan paranee, kun trukki- ja rekkaliikenne vähenevät tehdasalueella. Uusi keskus parantaa myös traktoreiden laatua, kun osia tuovien rekkojen lastit päästään purkamaan sisätiloissa.

Logistiikkakeskuksesta tulee varsin automatisoitu. Ilman kuljettajaa toimivat trukit varastoivat tulevat osat 12 metriä korkeisiin hyllyihin, mutta keräilytyö säilyy manuaalisena. Osien kuljettaminen keskuksesta kokoonpanoon tapahtuu osin automaattisesti ja parasta järjestelmää selvitetään parhaillaan.

Uutta logistiikkakeskusta rakennetaan jo ja rakennus valmistuu keväällä 2020. Uusi keskus otetaan käyttöön syksyllä 2020, kun hyllyt, osat, automaatio ja muut järjestelmät ovat valmiit.

Det nye 8000 kvadratmeter store logistikksenteret bygges i området mellom Monteringslinjen og Unlimited Studio.
Uusi 8000 neliön logistiikkakeskus rakennetaan nykyisen kokoonpanotehtaan ja Unlimited-studion rajaamalle alueelle.
  1. Uusi logistiikkakeskus
  2. Unlimited Studio
  3. Kokoonpanotehdas
  4. Voimansiirtotehdas
  5. Tuotekehitys
  6. Varaosa- ja huoltokeskus

Lue myös nämä