Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Valtra tankkaa 100-prosenttisesti uusiutuvalla polttoaineella
Valtra World

Ympäristöystävällisyys

Valtra tankkaa 100-prosenttisesti uusiutuvalla polttoaineella

Valtra on ottanut ensimmäisenä tehtaana maailmassa käyttöön Neste MY uusiutuvan dieselin ensitäyttöpolttoaineeksi kaikkiin uusiin traktoreihinsa.

Vuosittain noin 700 000 litraa fossiilista dieseliä korvataan 100-prosenttisesti uusiutuvalla polttoaineella. Kun traktorit tulevat tuotantolinjalta, niille tehdään ensitankkaus. Tämän vuoden maaliskuusta alkaen kaikki Valtran uudet traktorit sekä tehtaalla toimivat trukit on tankattu Neste MY uusiutuvalla dieselillä.

Valtra is decreasing emissions globally - one tank at a time. Neste MY - renewable diesel

– Tämän päivän maailmassa on tärkeää, että asiakkaita voidaan puhutella konkreettisilla teoilla. Neste MY tarjoaa meille helpon tavan siirtyä kohti ympäristöystävällisempää toimintaa. Olemme verrattain suuri dieselin käyttäjä, joten tällä päätöksellä on suuri merkitys, kertoo markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen.

Neste MY valmistetaan 100-prosenttisesti uusiutuvista jätteistä ja tähteistä, ja se tuottaa jopa 90 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasupäästöjä fossiiliseen dieseliin verrattuna. Uusiutuvalla dieselillä saa­vutettu ilmastopäästövähennys vastaa lähes 560 henkilöauton poistamista tieliikenteestä vuodeksi tai noin 46 000 vuosittaista traktorin käyttötuntia ilman päästöjä.

Uusiutuva dieselin laatu on erinomainen; se palaa puhtaasti, mikä puolestaan pidentää moottorin ikää. Dieseliä voidaan käyttää sellaisenaan ja ilman muutoksia nykyisiin moottoreihin. Kylmäkestävyys on talvilaatuisena –34° ja tuotteen säilyvyys tankissa on erinomainen.

– Asiakkaillemme ympäristö on lähellä ja ekologiset arvot ovat tärkeitä. He pyrkivät jatkuvasti tekemään parempia valintoja, ja varmasti punnitsevat vastuullisuutta myös traktorivalmistajaa valitessaan, lisää Lehikoinen Asiakkaille lähtee uuden traktorin tankissa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti jalostettua polttoainetta, ja osa sen raaka-aineesta tuleekin jo heiltä eli maanvijljelijöiltä.

Yhdeksän kymmenestä Valtran tehtaalla valmistetusta traktorista menee vientiin yli 75 maahan.

– Tämä on kiertotalouden ja edelläkävijyyden käyntikortti. Olemme varmoja siitä, että tämä viesti on hyvin mielenkiintoinen kohderyhmillemme, olivatpa he sitten Suomessa, Japanissa tai Chilessä, Lehikoinen päättää.

Lue lisää aiheesta:

www.wakeupcalltofarmers.com/ (suomeksi)

https://nestemy.fi/

0

Lue myös nämä