Tällä sivustolla käytetään evästeitä erottamaan sinut muista käyttäjistä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvän käyttökokemuksen ja parantamaan sivustoamme.


Henkilötietojesi yksityisyys on meille tärkeää. Tämän vuoksi AGCO on päivittänyt Tietoturvalausuntoaan antaakseen sinulle paremman käsityksen minkä tyyppisiä henkilötietoja sinusta keräämme ja kuinka niitä käytämme. Suosittelemme että varaat hetken lukeaksesi päivitetyn Tietosuojalausekkeen osoitteessa http://www.agcocorp.com/privacy.html

Lehtiarkisto
Valtran sosiaalisesta mediasta sekä hyötyä että hupia
Valtra World

Valtran sosiaalisesta mediasta sekä hyötyä että hupia

Valtra on globaalina yrityksenä esillä monessa – niin myös sosiaalisessa mediassa. Valtran useat eri some­kanavat tarjoavat seuraajilleen niin hyötyä kuin hupia.

– Valtraan saa yhteyden monen eri kanavan kautta. Haluamme rakentaa somessa seuraajillemme hyvän yhteisön ja tapaamispaikan, jossa voi keskustella Valtraan liittyvistä aiheista ja tuoda fanitustaan esille. Hyvin usein käytämme somessamme fanien meille lähettämiä traktorikuvia – meille on kunnia saada ja postata niitä, kertoo sosiaalisen median sisällöstä vastaava Laura Kääpä.

Kääpä koordinoi Valtran globaalia somea yhdessä Euroopan laajuisen tiimin kanssa. Tiiviillä yhteistyöllä varmistetaan sisältöjen monipuolisuus – se, että kaikki markkinat ovat edustettuina ja kiinnostavat uutiset tulevat kaikkien seuraajien ulottuville.

Sosiaalisessa mediassa Valtra elää samojen arvojen mukaisesti kuin brändikin. Rehellisyys ja rehtiys ovat niistä tärkeimpiä.

TWITTER – 611 seuraajaa

Valtran sosiaalisen median paletin uusin tulokas on Twitter, joka tarjoaa mahdollisuuden keskustella 280 merkin mittaisilla viesteillä fanien ja muiden sidosryhmien kanssa. Twitteristä löydät mm. linkkejä ajankohtaisimpiin uutisiin.

Valtra Twitter

 

LINKEDIN – 8 800 seuraajaa

LinkedIn-kanavalta löydät esimerkiksi tietoa avoimista työpaikoista sekä ajankohtaisimmista globaaleista tapahtumista.

Valtra LinkedIn

FACEBOOK – 409 000 tykkääjää

Valtran Facebookin sisältö on monipuolista. Facebookista saa viikoittain hyödyllistä tietoa eri tuotteista, käytönopastusvideoita, fanikuvia, arvontoja sekä historiallisia kuvia vanhemmista traktoreista.

Valtra Facebook

YOUTUBE – 18 800 tykkääjää, videoilla 5,7 miljoonaa näyttö­kertaa

YouTube toimii Valtran videokirjastona. Kanavalle on luotu soittolistoja eri aihealueista, esimerkiksi SmartTouch-kyynärnojasta ja messuihin liittyvistä videoista.

Valtra YouTube

INSTAGRAM – 45 900 seuraajaa

Valtran Instagram-tilin sisältö koostuu samoista teemoista kuin Facebookinkin, mutta keskittyy enemmän huikeisiin traktorikuviin. Instagramin kautta voi seurata myös kuvista ja videoista koostuvia ajankohtaisia tarinoita esimerkiksi messujen tai näyttelyiden aikana.

Valtra Instagram

0

Lue myös nämä